Forside Menu & Priser Profil Service & Levering Kontakt Links



Mit navn er Helle Scotwin Schøyen, uddannet kok fra Den kongelige skydebane Sølyst og Divan 2 , Tivoli. Jeg har knapt 20 års erfaring som både kok og køkkenchef, hos blandt andre Søren Gericke, Restaurant Pascal i København, Rasmus Bo Bojesen både på Fregatten i Tivoli og Mad ud af huset.

Med afsæt i det klassisk franske og nye danske køkken, arbejder jeg kun med råvarer af bedste kvalitet og primært danske.

Nøgleord som kvalitet, respekt, præcision og lidenskab er ord der kendetegner Scotwin`s Mad ud af huset.
Det er dit arrangement der er det centrale, når jeg udarbejder menuforslag, så det står mål med dine ønsker og forventninger.

I mit køkken arbejder jeg i 4 sæsoner, forår / sommer- efterår / vinter.

Under Menu & Priser er som appetitvækker, lagt menuforslag ind. Brug disse til inspiration og kontakt mig venligst for flere forslag.


Tlf: 22 24 34 84 | E-mail: helle@scotwins.dk